Referenciák

Gyorladamer_altalanosRMPSZ

Qualitas

 

BMGE

 

RPSZK

 

sze_logo 

 

Pedagogusok_haza

 

JKK_logo_PNG

 

BNYA

Elégedett ügyfeleink

 
 

Vidám, ugyanakkor tartalmas órákat töltöttünk együtt. Ez volt az első alkalom, amikor megtört a jég, kissé felszabadultunk és meg tudtunk nyílni egymás előtt, elkezdtünk csoporttá alakulni.

Judit
Fejlesztő pedagógus / Budapest

Köszönöm, hogy hozzásegítettetek ahhoz, hogy sikeres mentor, a mentorált számára igazi “bázis” lehessek, akihez segítségért fordulhat. A bizalmi viszony kiépítéséhez szükség van önismeretre, amiben nektek köszönhetően rengeteget fejlődtem. Tehettem mindezt játszva, ahogy a gyerekek, így igazi élményt nyújtott minden gyakorlat, játék. Minden pillanatát élveztem foglalkozásaitoknak. Nektek köszönhetően csoportunk tagjai nagyon közel kerülhettek egymáshoz, “nagy” pillanatokat élhettünk meg együtt. Külön köszönet őszinteségetekért, melynek köszönhetően mindvégig hitelesek és minták lehettetek számunkra. Örülök, hogy munkám során jól használható ismereteket szerezhettem. Hálás vagyok a Sorsnak, hogy találkoztam veletek.

Márti
Tanárnő / Győr

Nagyon köszönöm, hogy nem száraz elmélettel okított bennünket, hanem olyan feladatokat kaptunk megoldásra, amiket munkánk során is használhatunk. Az elméleti tudás fontos, de a gyakorlatban sokkal közvetlenebbül lehet okulni! A feladatokból már ki is próbáltam néhányat ADHD-s gyerekeknél és szinte fegyelmezés nélkül végig csinálták és nagyon tetszett nekik az óra.

Renáta
Tanárnő / Csorna

Nekem csak pozitív tapasztalataim voltak. A helyzetgyakorlatok nagyon jók és tanulságosak voltak. Felszabadult hangulatban, görcsök nélkül tanultunk. Köszönöm!

Klári
Tanárnő / Tata

Egyértelműen pozitívan éltem meg ezt a tréninget. Tetszett, hogy gyakorlatias volt, izgalmas feladatokat oldottunk meg, emiatt egy percre sem lankadt az érdeklődésünk. Szerintem ez a rövid idő is elegendő volt, hogy sokat tanuljunk másoktól. Az utolsó feladat volt az, ami rávilágított arra, hogy akár egy ki nem mondott szó mekkora félreértést, ebből adódóan felesleges konfliktust tud szülni. Összességében én minden olyan embernek, aki kisebb vagy nagyobb énképzavarral küzd ajánlanám, hogy rendszeres vegyen részt önismereti- vagy pedig konfliktus kezelési tréningen.

Imola
Tanárnő

Jelenleg vezetőként dolgozom. Számomra igazán elgondolkodtató és nagyon hasznos ötleteket tartalmazó gyakorlatokkal gazdagodhattam. Ezúton is köszönöm! A mai rohanó világban úgy gondolom, egy szervezeten belül pont az emberek emberi mivoltja tűnik el, és éppen ezért gondolom hasznosnak ezeket a tréningeket. Szeretnék a kollégáimból csapatot építeni.

A továbbiakban szívesen részt vennék szervezetfejlesztéssel kapcsolatos továbbképzésen.

Zsuzsanna
Intézményvezető / Mosonszolnok

Érdekes gyakorlatokat kaptunk, az életből vett példákkal magyarázta lett bemutatva a szervezetfejlesztés lényege. Sajnálom, hogy ilyen rövid volt a képzés.

Renáta
Pedagógus / Öttevény

Nagyon örülök, hogy a nap folyamán szóba került a játszma, mint lehetőség. Tetszett a rövid kisfilm, tanulságos volt.

Krisztina
Győr

Mint gyakorló pedagógus, már teljesen más szemmel tekintettem a képzésre. Nagyon kellemes meglepetésként ért, a treninges, átbeszélős, megbeszélős ismeret átadás. Hát igen, így is lehet…  Arról nem is beszélve, hogy mivel gyakorlati úton “kellett” megismerni a különböző szervezetelméleti modelleket, meg is maradt a legtöbb modell a fejemben.

Györgyi
Tata

Köszönöm a gyakorlatias, a mindennapi életben is jól használható ismereteket, ötleteket, tapasztalatokat, de legfőképp egymás  megismerését, és a vidám perceket, mellyel színesebbé tette számunkra a tanulást.

Szilvia
Tanárnő / Petőháza

Szerintem, ezzel az előadási stílussal bármit meg tudott volna nekünk tanítani. De ezt okítani nem lehet, ez az Ön személyiségében rejlik. A humora, a lazasága, a kézzelfogható példái közelebb hozták ezt a mágikusan hangzó szervezetfejlesztést. A kezem alá tartozó, egy osztályba járó gyerekek is valahol egy szervezet, és nekik is jól kell. Köszönök mindent, amit Öntől kaptunk: az élményt, a sok nevetést, és az ezekbe rejtett rengeteg tudást…

Andrea
Tanárnő / Tata

Két képzésen vettem részt. Nagy élmény volt számomra mindkettő. Már az első percektől kezdve magával ragadott a felénk áramló őszinteség, a hitelesség!

Átjött a szeretet, tisztelet, megbecsülés: nemcsak a szavak, de a cselekedetek, a kinyilvánított érzelmek szintjén is. A szakmai profizmus már csak hab a tortán, az természetes, hogy szakmailag nagyon jók vagytok!!! De csak az- nem elég a kimagaslóan jó képzéshez! Ahhoz az kell, amit ti ketten nagyon tudtok: a hallgatók tisztelete, a feléjük áramló őszinteség, szeretet, alázat! Érezni, hogy hol a határ, hogy mivel meddig lehet elmenni és mikor!

Az általatok bemutatott anyagokat használom nap, mint nap, a módszereiteket beépítem a tanítási-nevelési munkámba. A segédleteket mind rendelkezésünkre bocsátottátok, ezt se teszi mindenki! Sokszorosítva használtam, használom az osztályokban. A csoport-játékok, feladatok közül mindenik nagyon jó volt.

Márta
Középiskolai tanár / Székelyudvarhely

Köszönöm a képzést! Nagyszerű volt. Nagy öröm számomra, hogy olyan emberek társaságában lehettem, akik megtalálták a helyüket.

Zsolt
Budapest

Nagyon szépen köszönöm, hogy együtt lehettünk egy pár napon keresztül. Értékes pillanatok voltak számomra és remélem lehetőség nyílik még a találkozásunkra.

Zsóka
Középiskolai tanár / Sepsiszentgyörgy

Köszönjük szépen az anyagokat, de első sorban az együtt eltöltött időt és azt a sok szeretetet és gondoskodást, amiben részünk volt. Mindenkinek eldicsekedtem, hogy milyen szép helyen voltam és mennyi odafigyelést kaptam. Szeretném, ha viszont láthatnánk egymást itt, Csíkszeredában, vagy bárhol máshol. Kívánok nektek jó tanévet, sikeres képzéseket, jó egészséget a munkátokhoz!

Ildikó
Középiskolai tanár / Csíkszereda

Köszönjük a szép napokat, a meleg baráti légkört, a folytonos törődést.

Magdi és Manyi
Középiskolai tanár / Székelyudvarhely