„Mindfullness” – jelenlét, ébredés, erő

150 órás önismereti csoport indul 2018 szeptemberétől

pszichodráma és integrált módszerek

04Önmagunkkal való szembenézést azon figyelem és szeretet hatóereje segíti, amely legerősebben elsőrendű kapcsolatainkban, családi rendszerünkben nyilvánul meg. Úgynevezett transzgenerációs, transzmissziós mintázatok lenyomatai vannak génjeinkben, családjaink jó és traumatikus megéléseiben. Ami az egyik ősömmel történt, az itt van az én családi mintázatomban is, itt van az én energetikai térképemen. Több nemzedékig visszamenőleg fellelhetőek a régi fájdalmak, félelmek eredete. Mindebből mi az enyém, hol, szól rólam, jelen élethelyzetemben hol támogat és hol gyengít? Hogyan tudom a múlt történéseit feldolgozni és átalakítani, erőforrásokként működtetni saját életemben? Hogyan tudom az elveszett szeretet kapcsolatokat meggyógyítani, visszaállítani?

Ezen pszichodráma csoport témája a jelenlét, tudatosság és hatóerő növelése. Segíti az összekapcsolódást belső erőforrásainkkal, transzgenerációs és saját életutunk során felfedezhető történéseinkkel, belső életerőinkkel. Továbbá segíti a megküzdést kihívást jelentő és változást hozó helyzetekben. Segíti a tudatosabb jelenlétet és igazabb részvételt az életben. Megismerés a játék felszabadító erejével. A csoporton való részvételhez nem szükséges korábbi önismereti munka és/vagy dramatikus tapasztalat.

A csoport vezetői:

Dr. Baróti Enikő pszichodráma vezető, mentálhigiénés szakember

Daróczi Zoltán természetgyógyász oktató, szakértő, pszichodráma asszisztens

Helyszín: Budapest, Bartók Béla út 9. fsz. 4. Megközelíthetőség: 41-47-49-18-19 villamosok, 7-7A-133E-86 buszok

Időtartam: 930 – 1730 Ár: 16 000 Ft/ alkalom.

Érdeklődés: a kapcsolat oldalon

e-mail: Baróti Enikő                baroti@oktataskutato.hu      Telefon: +36/30/309-0920

e-mail: Daróczi Zoltán            zoltan.gyogyito@gmail.com Telefon: +36/30/963-1635

Jelentkezés után fél órás első elbeszélgetésre kerül sor személyesen egyeztetett időpontban.

A csoporton való részvétel az MPE Képzési Rendjének megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételének első részeként 120 órában beszámítható. Ajánljuk pszichológusoknak is.